Concert in Cothen

Concert in Cothen verbindt al 40 jaar muziek met de  inwoners van Cothen en omstreken. Voor jong en oud(er) en voor een vriendelijke prijs. 

Weidler + Cileke Angenent 2023 08 28 08 31 57

Weidler Kwartet  ism
Cileke Angenent |
zondag 8 oktober 2023

Ketil Haugsand web

Ketil Haugsand &
Jan van den Berg |
zondag 12 november 2023

Orpheus foto

Orpheus Singers, kerstoptreden |
zondag 17 december 2023

Duo Giesta in Dat Bolwerck p 500

Giesta Duo mmv
Xander Baker |
zondag 28 januari  2024

Dit Nederlandse duo bestaat uit twee zangeressen en fluitisten. Joana Guiné (Portugese) en Irene Sorozábal (Spaanse) richten zich op middeleeuwse en traditionele muziek van het Iberisch Schiereiland, historische interpretatie en hedendaagse improvisatie.

Het programma "El camino se hace cantando" is opgebouwd rond het thema bedevaart, dat door de eeuwen heen op het Iberisch schiereiland is doorgesijpeld. Zingen is altijd een heel belangrijk onderdeel van die spirituele en devotionele ervaring geweest. Dit programma is een samenwerking met Xander Baker op viola da gamba.

Schubert octet

 Carezza Ensemble | zondag 3 maart 2024, 13.00 uur

Het Carezza Ensemble bestaat uit musici die elkaar kennen uit het Philips Symfonie Orkest en Caecilia Camerata. De spelers zijn muziekvrienden met (semi)professionele achtergrond, die naast het spelen in orkesten ook zeer graag kamermuziek maken.

Het Carezza Ensemble speelt hoogtepunten uit de kamermuziek in een prachtig en afwisselend programma met blazers in de hoofdrol: het hobokwartet van Mozart, klarinetkwintet van Mozart en een sextet van Beethoven met hoorn.

TICKETS 

€ 12,50 p.p. | kinderen tot 16 jaar: gratis

Ad welleman trompet

Ad Welleman trompet en Pim Schipper orgel | 21 april 2024, 13.00 uur 

Ad Welleman is solotrompettist van het Nederlands Philharmonisch Orkest te Amsterdam. Tevens is hij als hoofdvakdocent trompet verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. Pim Schipper is sinds 2013 als hoofdorganist verbonden aan de Grote Kerk in Wijk bij Duurstede waar hij de drie verschillende orgels bespeelt.

Zij stellen een mooi programma samen.

TICKETS 

€ 12,50 p.p. | kinderen tot 16 jaar: gratis