Concert in Cothen

Concert in Cothen verbindt muziek met de  inwoners van Cothen en omstreken. Voor jong en oud(er) en voor een vriendelijke prijs. 

Concertagenda met online ticketshop

Met trots presenteren we u de concertagenda voor 2022 | 2023. Entreetickets kunnen eenvoudig online worden besteld en meteen afgerekend. Dat is efficiënt voor u en voor ons. Klik op het concert van uw keuze en geef uw gegevens met het aantal personen aan in het bestelproces. U kunt kaarten voor meerdere concerten tegelijk bestellen. Bent u klaar met bestellen? Ga dan naar uw winkelmandje en reken af met iDeal. U ontvangt de digitale tickets per mail, voorzien van uw naam, een uniek nummer en een barcode. Graag tot ziens bij onze concerten. 

Duo Pageluza | zondag 9 oktober 2022, 13.00 uur

Melocorde | zondag 13 november 2022, 13.00 uur 

Con Piacere | zondag 18 december 2022, 13.00 uur

Hobokwartet Noor van de Wetering | zondag 29 januari  2023, 13.00 uur

UITVERKOCHT!
De wereldberoemde celliste Quirine Viersen | zondag 5 maart 2023, 13.00 uur

Over Quirine Viersen: "Het bestuderen en spelen van muziek vanuit het emotionele niveau is essentieel voor me. Naast de waarde van analyse en kennis volgt mijn musiceren zijn krachtigste weg als het vanuit het hart komt. Ik wil cello spelen om die puurheid en essentie van de muziek over te brengen. Het voelt ook als de juiste manier om de luisteraar mee te nemen in de grote beweging, om samen “ontketend” te raken.’ ‘Moederschap is nauw verweven met mijn carrière. Mijn kinderen zijn een spiegel bij alles wat ik doe, waarover ik nadenk en wat ik voel. Dit heeft mijn manier om te communiceren door muziek vernieuwd en versterkt. Het is nu alsof ik niet meer speel; ik ben simpelweg."

TICKETS 
€ 12,50 p.p. inclusief koffie of thee | kinderen tot 16 jaar gratis.

BRISK recorder quartet Amsterdam | 16 april 2023, 13.00 uur 

Brisk Recorder Quartet Amsterdam is een energiek, inventief en vernieuwend ensemble met Marjan Banis, Susanna Borsch, Bert Honig en Alide Verheij, blokfluiten. Het repertoire is heel uitgebreid: vanaf de middeleeuwen tot en met de eenentwintigste eeuw. De vier musici gaven talloze concerten in veel Europese landen, in Canada en Noord- en Zuid-Amerika. Bij ons spelen ze werken van Johann Sebastian Bach
 (1685-1750).

TICKETS 
€ 12,50 p.p. inclusief koffie of thee | kinderen tot 16 jaar gratis

Foto boven: Foppe Schut